To be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon app Once you have signed-in to the Amazon App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period. Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out among all the participants who have answered that particular question correctly.

Amazon The February Quiz Correct All Answers

Question 1. As per few sources, the oldest record of what being sent was a poem written by a French duke Charles to his wife in 1415?

Answer : Valentine.

Question 2. For the first time in 34 years, the famous Surajkund Crafts Mela, held in which state has been cancelled?

Answer : Haryana.

Question 3. Which of these organisations operating under the Ministry of Defence, celebrated its 45th raising day on February 1st, 2021?

Answer : Indian Coast Guard.

Question 4. 12th February is celebrated as _______ day to observe the birth anniversary of the father of evolutionary biology. Fill in the blanks

Answer : Darwin.

Question 5. National Science Day is observed on 28th February in India to commemorate the discovery of an effect named after which scientist?

Answer : CV Raman.

Question 6. Tom Brady, a legendary American football player, created history by winning his 7th Superbowl. For which team did he win his 7th Superbowl?

Answer : Tampa Bay Buccaneers.

Question 7. In February 2019, which of these Bollywood movies released that won a record 13 Filmfare Awards?

Answer : Gully boy.

Question 8. On February 2nd, 1990 the 30 year old ban on the African National Congress was lifted by which President?

Answer : Fw De klerk.

Reactions:

Post a Comment

No Spam or Abusive Language Please... All Comments with external links will be marked as Spam.. Thanks Admin@FforFree.net

 
Top