To be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on Amazon.in. Once you have signed-in to Amazon.in, you can participate by navigating to the Quiz page where 5 (five) Contest questions will be posted during the Contest Period. Thereafter, if you answer all the quiz Contest questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out among all the participants who have answered all the Contest quiz questions correctly. The draw of lots will be carried out at the end of the Contest Period and a total of 2 (two) participants will be selected as winners by a random draw of lots.

>> ENTER HERE

Amazon OnePlus 9 Series Quiz Answers Today to win OnePlus 9 Series 5G

Q1: The OnePlus 9 Pro’s Fluid Display 2.0 features _______ technology which makes the display 6x more responsive to touch

Answer : (C) Hyper Touch

Q2: The OnePlus 9 Pro’s Display Refresh rate can go as low as ____ Hz and save battery consumption?

Answer: (A) 1 Hz

Q3: The OnePlus 9 Pro has a _____ resolution display?

Answer(C) QHD+

Q4: The OnePlus 9 Pro’s Display can show _____ colors for the most natural and vibrant color on a mobile display?

Answer: (A) Over 1 billion

Q5: The OnePlus 9 5G has _____ different levels of display brightness

Answer 5: 8192

Amazon OnePlus 9 Series 5G Quiz Answers

Q1: OnePlus 9 Pro comes with ____ W Wireless Charging

Answer #1: (C) 50 W

Q2: OnePlus 9 Series gets a day’s power in _____ mins with Warp Charge 65T

Answer #2: (A) 15 Mins

Q3: The OnePlus 9 and 9 Pro 5G come with _________

Answer #3: (C) Hasselblad Camera for Mobile

Q4: The OnePlus 9 Pro’s Fluid Display 2.0 comes with_______ and __________

Answer #4: (A) LTPO technology and Smart 120 Hz

Q5: OnePlus 9 and 9 Pro come with ____ MP Ultra-Wide Angle Lens

Answer #5: (D) 50MP

Q6: OnePlus 9R 5G is powered by Qualcomm Snapdragon ____

Answer #6: (C) 870

Post a Comment

No Spam or Abusive Language Please... All Comments with external links will be marked as Spam.. Thanks Admin@FforFree.net

 
Top