Amazon Business Extra Savings Quiz is live from 14th May to 31st May 2021. Submit the Correct Answers to get a chance to ₹20,000 Amazon Pay Balance. All the Amazon Business Extra Savings Quiz Answers has added below

>> ENTER HERE

Amazon Business Extra Savings Quiz Answers to Win ₹20,000

Q1: Which are the key features of Amazon Business?

Answer 1: All of the above 

Q2: Business Value Days is a __________ event.

Answer 2: Monthly

Q3: What is the full form of Ltd.?

Answer 3: Limited Company

Q4: Which tool will give you a detailed understanding of cost savings in your business account?

Answer 4: Amazon Business Analytics

Q5: Amazon Business is present in which of these following countries.

Answer 5: Germany 

Other Similar Old Quiz Answers >> https://www.fforfree.net/2020/08/amazon-business-extra-savings-quiz-all.html

Question #1: On How Many Products Business Customers Get GST Input Tax Benefit?

Answer 1: 15 Crore +

Question #2: You Can Use Prime On Your Business Account.

Answer 2: True

Question #3: Which Of The Following Benefits Do Amazon Business Customers Get?

Answer 3: All Of These

Question #4: You Can Save Up To _________on Your Business Purchases By Claiming GST Input Tax Credit

Answer 4: 28%

Question #5: Amazon Business Is Also Present In The US?

Answer 5: True

Once you answer all the 5 questions correctly, you will get a Congratulations message on the screen that you have been entered into a lucky draw. 

Other Old Quiz Answers

Question #1: Amazon Business is Present In How Many Countries?

Answer 1: 8

Question #2: You can Save Up to _____on Your Business Purchases By Claiming GST Input Tax Credit

Answer 2: 28%

Question #3: Amazon Business Offers Business Exclusive Prices And Quantity Discounts To All Its Business Customers.

Answer 3: YES

Question #4: Amazon Business Customers Can Avail The Benefits Of Their Prime Membership On Their Business Account As Well.

Answer 4: TRUE

Question #5: You Can Add Multiple Users In Your Amazon Business Account.

Answer 5: TRUE

Post a Comment

No Spam or Abusive Language Please... All Comments with external links will be marked as Spam.. Thanks Admin@FforFree.net

 
Top