Download Amazon App From Google Play Store OR Apple Store. Open & Sign in to the Amazon App. Go to Home Page & Scroll Down then you will see “Amazon Quiz  ” Banner, tap on it.. Now just tap on Start Tab to play the quiz

Amazon Harpic Flush & Forget Quiz Answers Win Rs.10000

Q1: How many actions benefits does Harpic Power Fresh 6 have ?

Answer: (C) 6

Q2: Where will you place Harpic Power Fresh in your Toilet ?

Answer: (B) In the bowl

Q3: What statements are true about Harpic Power Fresh 6 ?

Answer: (D) All of the above

Q4: Harpic Power Fresh 6 gives long lasting pleasant fragrance ?

Answer: (B) True

Q5: How long does Harpic Power Fresh 6 last ?

Answer: (B) 4 Weeks

Amazon OnePlus Nord CE 5G Quiz Answers Win – Exciting Prizes

Q1: What is the OnePlus Nord CE 5G of the new OnePlus Nord being launched in June 2021?

Answer: (B) OnePlus Nord CE 5G

Q2: Which is the iconic color the OnePlus Nord is known for?

Answer: (C) Nord Blue

Q3: What does the CE in OnePlus Nord CE 5G stand for?

Answer: (B) Core Edition

Q4: When was OnePlus Nord first launched in India?

Answer: (A) July 2020

Q5: In which regions will the OnePlus Nord CE 5G be available?

Answer: (D) India and Europe

Amazon World Milk Day Quiz Answers Win Exciting Prizes

Q1: In 2001, World Milk Day was established by which organisation, part of the United Nations?

Answer: (A) FAO

Q2: Leading up to World Milk Day 2021, a virtual rally World Milk Dayd what is being held which encourages people to talk about a specific theme each day?

Answer: (B) #Enjoydairy

Q3: Drinking milk can help improve your health in which of these ways?

Answer: (D) All of these

Q4: Happy Flap is an intelligent sampling platform from which country, that created a campaign for clients to reach consumers on World Milk Day?

Answer: (B) India

Q5: Which of these was another nickWorld Milk Day given to Verghese Kurien- the ‘Father of the White Revolution’ in India?

Answer: (A) Milkman of India

Amazon The June Quiz Answers Win Exciting Prizes

Q1: On 1st June, 1926 which famous Hollywood star was born as Norma Jean Mortensen?

Answer: (D) Marilyn Monroe

Q2: On 11th June, 1913 famous coach Vince Lombardi was born. The trophy given to the winners of which league is named after him?

Answer: (B) NFL

Q3: On 21st June, 2018 Kota entered the Guinness Book of World Records, when over 1 lakh people performed what at one place at the same time?

Answer: (A) Yoga

Q4: On 30th June, on the anniversary of the Siberian Tunguska event in 1908, where a major explosion happened, what day is observed?

Answer: (B) World Asteroid Day

Q5: In June 2011, which 22 year old claimed the first golf major of his career when he won the US Open, creating a new scoring record?

Answer: (A) Rory McIlroy

Q6: On 5th June, 2019 which movie was released where Salman Khan played the elder brother of Tabu?

Answer: (B) Bharat

Post a Comment

No Spam or Abusive Language Please... All Comments with external links will be marked as Spam.. Thanks Admin@FforFree.net

 
Top