This Quiz is a special edition quiz on the occasion of the launch of Friends Reunion season. There is no major prizes for the quiz Visiting Amazon App and start play now under FunZone section


Amazon ultimate Friends Reunion Fan Quiz All Answers 

Q1: Guess the dialogue

Answer: (B) I’m fine

Q2: Guess the dialogue

Answer: (D) How you doin’?

Q3: Who is joey’s bedtime pal?

Answer: (C) Hugsy

Q4: What does Ross shout when he moves his couch upstairs?

Answer: (D) Pivot

Q5: According to Ross what is Unagi?

Answer: (A) A state of total awareness

Q6: Rachel gave a letter to Ross, How many pages were there in the letter?

Answer: (C) 18 front and back

Q7: Why did Ross get divorced the 2nd time?

Answer: (B) He Said wrong ultimate Friends Fan at the Altar

Q8: Who was the first to know about Monica and Chandler?

Answer: (C) Joey

Post a Comment

No Spam or Abusive Language Please... All Comments with external links will be marked as Spam.. Thanks Admin@FforFree.net

 
Top