Play the Amazon Samsung Galaxy M32 Daily Quiz Amswers to enter the amazon fun zone lucky draw and win New Day New Quiz everyday 

Amazon Samsung Galaxy M32 Daily Quiz Quiz Answers Win – New Day New Quiz

Q1: What version of Andriod does the M32 run on?

Answer: (A) Android 11

Q2: Which is the latest OneUI version that the M32 supports right out of the box?

Answer: (B) One UI 3.1

Q3: Which of the following cutting-edge software gives the M32 worry-free privacy and security?

Answer: (C) All of the above

Q4: Which software feature on the M32 enhances your audio experience on earphones?

Answer: (B) Dolby Atmos

Q5: Which of the following allows you to make simple, secure payments right from your M32 device at NFC-enabled POS terminals?

Answer: (A) Samsung Pay

Q1: What is the industry-leading display technology on the Galaxy M32?

Answer: 1 (C) Super AMOLED

Q2: What is the screen refresh rate of the M32?

Answer 2: (D) 90Hz

Q3: What is the screen brightness of M32 in high brightness mode?

Answer 3: (A) 800 Nits

Q4: What is the screen size of Galaxy M32?

Answer 4: (C) 6.4 Inches

Q5: What is the screen resolution of Galaxy M32?

Answer 5: (B) FHD+

Q1: How many hours of music playback can you get with the 6000 mAh battery on M32?

Answer: (D) 130 hours

Q2: Thanks to the 6000 mAh battery, how many hours can you binge video on M32 without charging?

Answer: (D) 25 hours

Q3: How many hours can you browse the internet with the massive 6000 mAh battery on M32 on a single charge?

Answer: (D) 24 hours

Q4: How many hours of talktime can you get can you get with the 6000 mAh battery on the M32?

Answer: (C) 40 hours

Q5: What is the maximum charging wattage M32 can support ?

Answer: (d) 25W

Post a Comment

No Spam or Abusive Language Please... All Comments with external links will be marked as Spam.. Thanks Admin@FforFree.net

 
Top