How To Participate in the Amazon Samsung Galaxy M32 Quiz & Win BIG 

1. Download and Sing In Amazon App >> ENTER HERE

2. Scroll Down the Banner of " Samsung M32 Quiz"

3. Answer all 5 Questions correctly to enter the Lucky Draw 6 Lucky Winners will Win Free Samsung Galaxy M32 

Winning Instructions

Step 1 : Visit Samsung Galaxy M32 Page >> ENTER HERE
Step 2 : Click On The "Notify Me" Button To Be Eligible To Win
Step 3 : Checkout Products Details and hints to Question in the Samsung Galaxy M32 Page
Step 4 : Attempt The Quiz Get All The Answer right and Stand a chance to Win Rs 10000 Every Day
Step 5 : Tweet with a screenshot of the correct answer & tag @SamsungIndia @AmazonIN & Use #SamsungM32 #SamsungGalaxyM32Contest #AmazonMobileInsider

Samsung M32 Quiz Daily Answer to Win Galaxy M32 All Answers

Q1: Which is the rear camera configuration on the Galaxy M32?

Answer: 1 (A) 64 + 8+ 2+ 2 MP

Q2: What is the front camera resolution on the M32?

Answer 2: (B) 20 MP

Q3: What makes the camera on the M32 truly versatile?

Answer 3: (D) All of the above

Q4: Which of the following camera features are available on the M32?

Answer 4: (D) All of the above

Q5: Which feature on the M32 lets you get amazing photos in low light?

Answer 5: (B) Night Mode

1. What is the industry-leading display technology on the Galaxy M32?

Answer : Super AMOLED

2. What is the screen refresh rate of the M32?

Answer : 90Hz

3. What is the screen brightness of M32 in high brightness mode?

Answer : 800 Nits

4. What is the screen size of Galaxy M32?

Answer : 6.4 Inches

5. What is the screen resolution of Galaxy M32?

Answer : FHD+

Post a Comment

No Spam or Abusive Language Please... All Comments with external links will be marked as Spam.. Thanks Admin@FforFree.net

 
Top