To be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on Amazon. Once you have signed-in to Amazon, you can participate by navigating to the Quiz page where 5 (five) Contest questions will be posted during the Contest Period. Thereafter, if you answer all the quiz Contest questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out by Amazon amongst participants who have answered all the Contest quiz questions correctly to choose the winner/s of the Contest. The draw of lots will be carried out at the end of the Contest Period and a total of 15 participants will be selected as winners by a random draw of lots.. The declared winner(s) will be eligible for winning above mentioned prizes

>> ENTER HERE

Amazon Quiz 20th July 2021 Answers to Win 10000 Pay Balance

Q1: What name is given to the Covid-19 vaccine developed by Indian biopharmacutical firm Biological E. Limited?

Answer: (A) Corbevax

Q2: Recently discovered A. cooperensis is the largest dinosaur from which country?

Answer: (B) Australia

Q3: Which organisation publishes the annual Protected Planet Report ?

Answer: (C) UNEP

Q4: Which country is home to more than 90% of the world’s approximately 20,000 population of these animals?

Answer: (C) South Africa

Q5: Which of these Indian sportspeople is currently ranked No.1 in the world in this sport?

Answer: (B) Deepika Kumari

Amazon Daily Quiz All Answers

Q1: In the series Falcon and the Winter Soldier who is the US government’s choice to become the new Captain America?

Answer 1: (A) John Walker

Q2: The controversial interview of Oprah Winfrey with Prince Harry and Meghan Markle also aired in India, was originally on which network?

Answer 2: (C) CBS

Q3: It has been 10 years since India’s iconic World Cup triumph on April 2nd, 2011. Who was India’s top run getter in the match?

Answer 3: (B) Gautam Gambhir

Q4: Which breed of cat, gets its name from an old name of this country?

Answer 4: (C) Siamese cat

Q5: Which Indian state gets its name from the celestial body shown in this visual?

Answer 5: (C) Arunachal Pradesh


Post a Comment

No Spam or Abusive Language Please... All Comments with external links will be marked as Spam.. Thanks Admin@FforFree.net

 
Top