Amazon Food Food Puzzle and Pictionary Quiz All Answers is now live,  play Amazon Food Pictionary Quiz to enter in the amazon funzone lucky draw to win ₹5,000 Pay Balance

Amazon Food Puzzle Quiz All Answers to Win Exciting Prizes

Q1: Complete the Puzzle

Answer: (D) Image D

Q2: Complete the Puzzle

Answer: (A) Image A

Q3: Complete the Puzzle

Answer: (B) Image B

Q4: Complete the Puzzle

Answer: (A) Image A

Q5: Complete the Puzzle

Answer: (A) Image A

Amazon Food Pictionary Quiz All Answers to Win ₹5,000 Pay Balance

Q1: This is a famous Indian sweet snack

Answer: (D) Jalebi

Q2: This dish is originated from South India

Answer: (C) Dosa

Q3: This is famous Punjabi dish

Answer: (B) Makki di Roti and Sarso ka Saag

Q4: This is one of the most loved Gujarati snack across the country

Answer: (A) Dhokla

Q5: This is a famous Punjabi beverage, sweet in taste

Answer: (A) Lassi

Post a Comment

No Spam or Abusive Language Please... All Comments with external links will be marked as Spam.. Thanks Admin@FforFree.net

 
Top