To be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on Amazon. Once you have signed-in to Amazon, you can participate by navigating to the Quiz page where 5 (five) Contest questions will be posted during the Contest Period. Thereafter, if you answer all the quiz Contest questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out by Amazon amongst participants who have answered all the Contest quiz questions correctly to choose the winner/s of the Contest. The draw of lots will be carried out at the end of the Contest Period and a total of 15 participants will be selected as winners by a random draw of lots.. The declared winner(s) will be eligible for winning above mentioned prizes

Amazon Daily Quiz Answers 27th July to win Rs.20000

Q1: In June 2021, Naftali Bennett became the new prime minister of which country?

Answer: (A) Israel

Q2: Blue Origin’s New Shephard reusable rocket system is named after which famous personality?

Answer: (D) Alan Shepard

Q3: In June 2021, who became the third man, after Roy Emerson and Rod Laver, in history to win all four Grand Slams twice?

Answer: (C) Novak Djokovic

Q4: This is a device to operate what?

Answer: (A) Drone

Q5: Identify this legendary creator.

Answer: (C) Stan Lee

Amazon Pay Balance Quiz Answers to Win Rs.10,000

Q1: Through Amazon Pay Balance you can now pay on more than __________ apps. Fill in the blanks

Answer: (A) 10000

Q2: Which of these are reasons why you should use Amazon Pay Balance?

Answer: (D) All of these

Q3: What is the first step after clicking on add money, to add to your Amazon Pay Balance?

Answer: (A) Enter amount

Q4: You can add to your Amazon Pay Balance, using which of these payment methods?

Answer: (D) All of these

Q5: At which of these stores would you be able to pay using your Amazon Pay Balance?

Answer: (C) Both of these

Post a Comment

No Spam or Abusive Language Please... All Comments with external links will be marked as Spam.. Thanks Admin@FforFree.net

 
Top