Amazon vivo Y73  Quiz & Win Rs 10000 Amazon Pay Balance. Total 20 Prizes that will be given under this contest. The Prizes will be delivered to the winner on or before  30th September, 2021 Contest ends 8th August, 2021 


Amazon vivo Y73  Quiz Time All Answers to Win Rs 10000

1. What is the thickness of ultra sleek vivo Y73?

Answer : 7.38mm

2. What is the specification of vivo Y73 Rear Camera?

Answer : 64MP

3. vivo Y73 comes with 3GB extended RAM

Answer : True

4. vivo Y73 comes loaded with _____ FlashCharge Technology

Answer : 33W

5. Which Camera mode of vivo Y73 makes your nights brighter?

Answer : Super Night Mode

Amazon Realme Quiz Answers to Win Rs.10,000 Amazon Pay

Q1: What is the screen size of the New realme Watch 2 Pro with one of the largest watch screen in its segment?

Answer: (C) 1.75 inches

Q2: We can control IOT devices like Light bulbs and smart plugs using the realme Watch 2 Pro.

Answer: (A) TRUE

Q3: The new realme Watch 2 Pro comes with a HD resolution, fine picture quality and vivid colors with screen brightness of ___________. 

Answer: (A) 600 nits

Q4: Up to how many days can the realme Watch 2 Pro last on a single charge of battery?

Answer: (B) 14 days

Q5: Which of the following features describe the new realme Watch 2 Pro?

Answer: (D) All of the above

Post a Comment

No Spam or Abusive Language Please... All Comments with external links will be marked as Spam.. Thanks Admin@FforFree.net

 
Top