Play the Amazon Audio Quiz to enter in the amazon fun zone lucky draw to win 5000 Pay Balance

Amazon Audio Quiz All Answers to Win 5000 Pay Balance

Q1: How many of your favorite Audio brands are currently selling on Amazon?

Answer: (A) 12,000+

Q2: Does Amazon provide installation services for select home-theatre systems in select locations?

Answer: (B) Yes

Q3: How many Audio products have been launched on Amazon in 2021?

Answer: (A) More than 100

Q4: What is the price of boAt Airdopes 141 launching for Prime Day?

Answer: (C) INR 999

Q5: What is the price of Noise VS201 truly wireless headphone launching for Prime Day?

Answer: (B) INR 1299

Amazon Samsung Galaxy M21 2021 Edition Quiz All Answers to Win BIG Prizes

Q1: What is the camera setup on the Galaxy M21 2021 Edition?

Answer: (C) 48MP Triple camera

Q2: What is the battery capacity of the Galaxy M21 2021 Edition?

Answer: (C) 6000 mAh

Q3: What is the industry-leading display technology on the Galaxy M21 2021 Edition?

Answer: (C) Super AMOLED

Q4: What is the screen size of Galaxy M21 2021 Edition?

Answer: (C) 6.4 Inches

Q5: What is the screen resolution of Galaxy M21 2021 Edition?

Answer: (B) FHD+



Post a Comment

No Spam or Abusive Language Please... All Comments with external links will be marked as Spam.. Thanks Admin@FforFree.net

 
Top