Amazon Road To Tokyo 2020 Quiz & Win Rs 10000 Amazon Pay Balance. Total 5 Prizes that will be given under this contest. The Prizes will be delivered to the winner on or before  30th August, 2021 Contest ends on 18th July, 2021 


Road To Tokyo 2020 Amazon Quiz Time All Answers today to Win Rs 10000

1. Which country has hosted the most Olympics?

Answer : United States

2. When were the first recorded Olympics held ?

Answer : 776 BC

3. When did India first participate at the Olympic Games?

Answer : 1900

4. At which Olympic Games was the Olympic flame introduced for the first time?

Answer : 1928, Amsterdam

5. The telecasting of games through television started from which Olympics?

Answer : 1936, Berlin

ROAD TO TOKYO 2020  QUICK Answers to Win ₹10,000 

{1} = United States ---(A)

{2} = 776 BC ---(B)

{3} = 1900 ---(C)

{4} = 1928, Amsterdam ---(C)

{5} = 1936, Berlin ---(A)

Play and win Winners will be announced by 28th July, 2021


Amazon Road To Tokyo new Quiz All Answers to Win 10,000

Q1 : Which Colour Represents Asia In Olympics Ring ?

Answer : ( B ) Yellow

Q2 : Who Is The Current President of Indian Olympic Association ?

Answer : ( C ) Narinder Batra

Q3.What Is The Motto Of Olympics ?

Answer : ( C ) Swifter , Higher , Stronger

Q4.When Did India First Participate At The Olympic Games

Answer : ( C ) 1900

Q5 What Do The Five Rings On The Olympic Symbol Represent ?

Answer : ( B ) The Five Continents

Q6 : The 1st Asian Football Player To Score A Hatrick In Olympic Games Was An Indian In 1956 Summer Olympics . Name This Player .

Answer : ( B ) Neville D’souza

Post a Comment

No Spam or Abusive Language Please... All Comments with external links will be marked as Spam.. Thanks Admin@FforFree.net

 
Top