How To Play K-UiZ Contest and WIN BIG?

ROUND 1

Step 1 – Accept the Terms and Conditions >> ENTER HERE

Step 2 – Fill in your details and Finish the quiz in shortest amount of time

Note –It is Mandatory to attempt all/each of the question First 300 participants of Round 1 finishing the quiz in shortest time period will get a travel kit from South Korea tourism board

K-UiZ Contest Questions and Answers

Q1. Which of the following is a coastal city?

Answer : Busan

Q2. Which of the following fried chicken brand is from South Korea?

Answer : KyoChon Chicken 

Q3. What is the name of the biggest island in South Korea?

Answer : Jeju Island

Q4. Who of the following is the largest automobile manufacturing company in South Korea?

Answer : Hyundai Motor Company

Q5. What is the smallest denomination for Korean Won coins?

Answer : 10

Q6. Where in Seoul do people share Love Locks?

Answer : N Seoul Tower

Q7. What is the name of Traditional dance in the region of Andong-si?

Answer : The Mask Dance

Q8. In what city is Korea's largest international airport located in?

Answer : Incheon

Q9. Which of the following is one of the largest theme park in South Korea?

Answer : Everland Theme Park  

Q10. What is the country calling code for South Korea?

Answer : 82

Q11. What was the first Korea movie to win the Best Original Screenplay and Best Picture awards at the Oscars?

Answer : Parasite

Q12. What is the fastest bullet train in Korea?

Answer : KTX-Sancheon

Q13. Which woman is displayed on the Korean 50,000 won bill?

Answer : Shin Saimdang

Q14. What climate zone is South Korea classified in?

Answer : Temperate Climate

Q15. What is the name of the capital of South Korea?

Answer : Seoul

You have secured (100%) that means 15 correct answers out of 15 questions

ROUND 2

The winners of Round 1 get to participate in Round 2 Round two will have 300 participants answering 30 questions sent via email about South Korea 3 lucky winners of Round 2 with maximum right answers in minimum time will get the following:

1st Prize: 3N/4D trip to South Korea. (Inclusion Only hotel and flight, Exclusion: Visa, Sightseeing, Local transport, Food)

2nd prize: Samsung S21 smartphones

3rd prize: Samsung active 2 smartwatches

How to redeem prizes?

Winners will receive an email with the voucher details by 15th of September latest. Winner has to write to the SPOC (details provided in the gift voucher) for redeeming the voucher once South Korea is open for Indian Tourists. Winners can decide the date of travel till 1st of August 22

Post a Comment

No Spam or Abusive Language Please... All Comments with external links will be marked as Spam.. Thanks Admin@FforFree.net

 
Top