Play the Amazon Mi 11X Series 5G Quiz questions to enter in the amazon fun zone lucky draw to win ₹5000 join now and win BIG

Amazon Mi 11X Series 5G Quiz All Answers to Win ₹5000

Q1: What’s the peak brightness on the Award-Winning AMOLED display of Mi 11X Series 5G?

Answer: (B) 1300 nits

Q2: How many different movie effects does the camera app of Mi 11X Series 5G have?

Answer: (B) Five

Q3: Which flagship processors does the Mi 11X Series 5G sport?

Answer: (C) Qualcomm® Snapdragon™ 888/870

Q4: Which primary camera sensor does the Mi 11X Pro 5G sport?

Answer: (C) 108MP Camera

Q5: How many DisplayMate awards has the Mi 11X Series 5G won?

Answer: (A) 11

Amazon Business Extra Savings Quiz All Answers to Win Rs.20000

Q1: Amazon Business works on which business model ?

Answer: (A) Business to Business

Q2: How many of the Fortune 100 companies are Amazon Business customers

Answer: (D) 55

Q3: You can save up to___ on B2B purchases by claiming GST Invoice

Answer: (B) 28%

Q4:Does Amazon Business provides free registration ?

Answer: (A) Yes

Q5: Amazon Business provides services to both organization type SMB and Enterprise?

Answer: (B) Yes

Post a Comment

No Spam or Abusive Language Please... All Comments with external links will be marked as Spam.. Thanks Admin@FforFree.net

 
Top