Play the Amazon Amazon LG OLED TV Quiz All Answers to Win ₹10000 Quiz to enter in the amazon fun zone lucky draw section  to win Rs.1000 for 100 Winners


Amazon Noise Pulse Quiz questions and All answers

Question 1: What is the display size of new Noise ColorFit Pulse?

Answer: 1.4 inches

Question 2: ColorFit Pulse helps you monitor your Blood Oxygen (SpO2) level?

Answer: TRUE

Question 3: The Noise ColorFit Pulse can run up to _______ days on a single charge.

Answer: 10

Question 4: Which of the following apps can be used for data management on the new Noise ColorFit Pulse?

Answer: NoiseFit

Question 5: What is the waterproof certification grade for the new Noise ColorFit Pulse?

Answer: IP68


Amazon Amazon LG OLED TV Quiz All Answers to Win ₹10000 Quiz Answers to Win amazing Prizes

Q1: LG OLED TV is better than Normal LED TV because

Answer: (B) Self-LIT Pixel Technology

Q2: LG OLED TV uses which processor ?

Answer: (C) α9 Gen 4 AI Intelligent Processor

Q3: One of the reasons why LG OLED has superior sound quality

Answer: (B) Dolby Atmos

Q4: LG OLED TV is safe for my eyes because

Answer: (C) It has Eye Comfort Display Technology

Q5: LG OLED TV takes Gaming to the next level because

Answer: (A) G-Sync Compatible

Amazon Fast and Easy Amazon Pay Quiz Answers to Win Rs.100

Q1: Which of the following is true for Amazon Pay rewards?

Answer: () All of the above

Q2: Which of the following is true for Sending money via Amazon Pay?

Answer: () All of the above

Q3: Which of the following is true for Amazon Pay?

Answer: () All of the above

Q4: Which of the following is true for prepaid Recharge on Amazon?

Answer: () All of the above

Q5: Which of the following is true for bill payments on Amazon?

Answer: () Biller details are AutoSaved for future

Amazon Pay Broadband Quiz Answers to Win BIG Rewards 

Question 1: When you go to the landline/broadband bill payment page on Amazon, what do you have to select first?

Answer: Operator

Question 2: You can pay bills for which of these broadband service providers on Amazon?

Answer: All of these

Question 3: For which of these landline operators can you pay bills on Amazon?

Answer: Both of these

Question 4: On Broadband bill payment of minimum value INR 300 using Amazon UPI before 31st July, what amount would one get back?

Answer: INR 50

Question 5: Which of these is NOT true about landline/broadband bill payments made through Amazon?

Answer: Bill payment can be canceled for a refund

Post a Comment

No Spam or Abusive Language Please... All Comments with external links will be marked as Spam.. Thanks Admin@FforFree.net

 
Top