Amazon Prime Day Jackpot And Win Rs 75000 and More, Total 50+ prizes  that will be given under this contest. The Prizes will be delivered to the winner on or before 10th August, 2021 Contest ends on the 27th July 2021

Prime Day Special FUNZONE JACKPOT Chance to Win ₹75,000

[Question]: Which of these phrases can you use on Alexa to take you to the games page?


[Answer]: All of these - Option D

Play and win  Winners will be announced by 28th July, 2021


Prize for  Amazon Prime Day Jackpot

1. 1  Lucky Winner Win Free Amazon Pay Balance Rs 75000
2. 1 Lucky Winner Win Free Amazon Pay Balance Rs 20000
3. 2 Lucky Winners Win Free Amazon Pay Balance Rs 10000
4. 10 Lucky Winners Win Free Amazon Pay Balance Rs 1,000
5. 50 Lucky Winners will Win Free Amazon Pay Balance Rs 500

Amazon Redmi 9 Power Quiz Answers to Win ₹5000

Q1: What is the battery size of Redmi 9 power?

Answer: (D) 6000 mAh

Q2: How many rear cameras does Redmi 9 Power have?

Answer: (C) 4

Q3: What is the megapixel count of primary camera sensor of Redmi 9 Power?

Answer: (B) 48 MP Camera

Q4: Which processor does Redmi 9 power have?

Answer: (C) Qualcomm Sanpdragon 662

Q5: What is the screen size of Redmi 9 Power?

Answer: (A) 6.53 inches


Amazon Emoji Day Quiz Answers to Win ₹10000

Q1: Jeremy Burge, the creator of World Emoji Day, founded which of these websites in 2013?

Answer: (B) Emojipedia

Q2: Released way back in 1997, which was the first phone known to contain a set of emojis as part of its typeface?

Answer: (D) J-Phone

Q3: Which famous museum hosts the original 176 emojis as a part of their permanent collection since 2016?

Answer: (A) New York Museum of Modern Art

Q4: Which of these emojis was named the 2015 Oxford Word of the Year?

Answer: (C) Face with tears of joy

Q5: The 2017 film ‘The Emoji Movie’ is set in which fictonal town?

Answer: (B) Textopolis


Amazon Wahl Hair Styling Quiz questions and All Answers

Question 1: How many strands does the average head of hair contain?

Answer: 100000

Question 2: What is keratin?

Answer: Protein

Question 3: Regular use of heat styling damages hair unless you choose the right tool that helps nourish while styling.

Answer: TRUE

Question 4: You need a professional hair stylist or a salon visit to look your best.

Answer: FALSE

Question 5: Which of the following is the best brush for a classic blowout?

Answer: Dryer

Question 6: Which of these products are available in the Argan Care range (infused with Argan oil) from Wahl?

Answer: All of these

Question 7: The natural copper in the body of the hairstyling brushes from Wahl gives which of these benefits?

Answer: Both of these


Post a Comment

No Spam or Abusive Language Please... All Comments with external links will be marked as Spam.. Thanks Admin@FforFree.net

 
Top