Amazon Redmi Power 9 Quiz and to Win Rs 5000 Amazon Pay Balance. Total 40 Prizes that will be given under this contest. The Prizes will be delivered to the winner on or before  30th August, 2021 ok Contest Ends on  29th July


Amazon Redmi Power 9 Quiz Time All Answers to Win Rs 5000

1. What is the battery size of Redmi 9 power?

Answer : 6000mAh

2. How many rear cameras does Redmi 9 Power have?

Answer : 4

3. What is the megapixel count of primary camera sensor of Redmi 9 Power?

Answer : 48 MP Camera

4. Which processor does Redmi 9 power have?

Answer : Qualcomm Sanpdragon 662

5. What is the screen size of Redmi 9 Power?

Answer : 6.53 inches


Amazon Redmi Note 10s Quiz Time All Answers to Win Rs 5000

1. Redmi Note 10S has which gaming processor?

Answer : MediaTek Helio G95

2. Redmi Note 10S has which type of display?

Answer : FHD+ Super AMOLED Display

3. Redmi Note 10S has what kind of speakers?

Answer : Dual Speakers with High Res Audio Certification

4. Redmi Note 10S has charging speed of?

Answer : 33W Fast Charging

5. Redmi Note 10S has which Quad camera?

Answer : 64MP+8MP+2MP+2MP

Post a Comment

No Spam or Abusive Language Please... All Comments with external links will be marked as Spam.. Thanks Admin@FforFree.net

 
Top