Play the Amazon Sony TV Quiz to enter in the amazon fun zone lucky draw to win 15000 as Amazon Pay Balance enter now

>> ENTER HERE

Amazon Sony Google  TV Quiz Answers to Win Rs.15000 as Amazon Pay Balance

Q1: What is the name of newly introduced User Interface of X80AJ?

Answer: (A) Google TV

Q2: How many movies & Tv episodes are available on X80AJ Google Tv?

Answer: (A) 700,000+

Q3: Does X80AJ has access to Apple TV+ original content?

Answer: (A) Yes

Q4: X80AJ supports which of the following?

Answer: (B) Dolby Vision & Atmos

Q5: X80AJ supports which of the following?

Answer: (C) Both

Amazon Samsung Galaxy M21 2021 Edition Quiz All Answers to Win 

Q1: What is the camera setup on the Galaxy M21 2021 Edition?

Answer: (C) 48MP Triple camera

Q2: What is the battery capacity of the Galaxy M21 2021 Edition?

Answer: (C) 6000 mAh

Q3: What is the industry-leading display technology on the Galaxy M21 2021 Edition?

Answer: (C) Super AMOLED

Q4: What is the screen size of Galaxy M21 2021 Edition?

Answer: (C) 6.4 Inches

Q5: What is the screen resolution of Galaxy M21 2021 Edition?

Answer: (B) FHD+

Amazon Spin and Win Galaxy M21 2021 Quiz Answers to Win Rs10000

Q1: What is the maximum charging wattage Galaxy M21 2021 Edition can support ?

Answer: (B) 15W

Post a Comment

No Spam or Abusive Language Please... All Comments with external links will be marked as Spam.. Thanks Admin@FforFree.net

 
Top