How to Win Tecno Camon 17 Smartphones

Step 1 : Visit Tecno Camon 17 Series Page or visit Amazon App Funzone section  >> ENTER HERE

Step 2 : Click on The "Notify Me" Button To Be Eligible To Win

Step 3 : Checkout Products Details and hints to Question in the Tecno Camon 17 Series

Step 4 : Attempt The Quiz Get All The Answer right and Stand a chance to Win Rs 1000

Step 5 : Tweet with a screenshot of the correct answer & tag @AmazonIN @tecnomobileind & use #CAMON17SERIES #CAMON17SERIESQuiz #AmazonSpecials

Amazon Tecno Camon 17 Series Quiz and Win Rs 1000 Amazon Pay Balance. Total 200 Prizes that will be given under this contest. The Prizes will be delivered to the winner on or before  30th August, 2021 Contest ends on  29th July

Prime Day Tecno Camon 17 Series Quiz Time All Answers 

1. What is the refresh rate of Camon 17 Series?

Answer : 90Hz

2. What is the screen size of Camon 17 Series?

Answer : 6.78 inch

3. What is the screen resolution of Camon 17 Series?

Answer : FHD+

4. What is the processor in Camon 17 Series?

Answer : Mediatek G85 /Mediatek G95

5. What is the battery capacity of Camon 17 Series ?

Answer : 5000 mAh battery

QUICK ANSWERs

{1} = 90Hz ---(A)
{2} = 6.78 inch ---(C)
{3} = FHD+ ---(C)
{4} = Mediatek G85 /Mediatek G95 ---(B)
{5} = 5000 mAh battery ---(B)

Play and win Winners will be announced by 7th August, 2021

Amazon Tecno Camon 17 Quiz questions and answers

Question 1: What is the camera setup on the Camon 17?

Answer: 64MP Quad Camera

Question 2: What is the screen size of Camon 17?

Answer: 6.78 inch

Question 3: What is the screen resolution of Camon 17?

Answer: FHD+

Question 4: What is the processor in Camon 17?

Answer: MediaTek G85

Question 5: What is the battery capacity of Camon 17?

Answer: 5000 mAh battery

Post a Comment

No Spam or Abusive Language Please... All Comments with external links will be marked as Spam.. Thanks Admin@FforFree.net

 
Top