Amazon TECNO Spark 7TQuiz to Win Rs 1000 Amazon Pay Balance. Total 200 Prizes that will be given under this contest. The Prizes will be delivered to the winner on or before  30th August, 2021 Contest Ends on the 29th July 2 Lakh in prizes wow


Amazon Prime Day Game TECNO Spark 7T Quiz Time All Answers


1. What are the camera specifications of Tecno Spark 7T?

Answer : 48MP Dual camera

2. What is the battery capacity of Tecno Spark 7T?

Answer : 6000mAh

3. Which processor used in Tecno Spark 7T?

Answer : Helio G35 Processor

4. What special feature does Tecno Spark 7T offer?

Answer : All off the above

5. Which display is used in Tecno Spark 7T ?

Answer : HD+IPS display

Spark Go 2021 Quiz is also Live - All Answers below


What is the screen size of Spark Go 2021 ?

Answer : 6.52 inch

Question 2: What is the battery capacity of Spark Go 2021?

Answer: 5000mAh

Question 3: What is the processor in Spark Go 2021 ?

Answer: Mediatek A25

Question 4: What is the camera setup on the Spark Go 2021?

Answer: 13MP Dual Camera

Question 5: Which display is used in Spark Go 2021?

Answer: HD+

Post a Comment

No Spam or Abusive Language Please... All Comments with external links will be marked as Spam.. Thanks Admin@FforFree.net

 
Top