THE Amazon ICICI CREDIT CARD QUIZ All Answers to Win ₹10,000 is now LIVE participate on Amazon App > FunZon to Win BIG



THE CREDIT CARD QUIZ All Answers to Win ₹10,000

QUESTION -1 .  On an Amazon Pay ICICI Bank credit card, one gets Reward Points of what percentage for shopping on Amazon?

ANSWER – [A ] 5% For  prime members, 3% for everyone else

 

QUESTION - 2  What are the annual charges for the Amazon Pay ICICI Bank credit card?

ANSWER - [A ]  Nils, its a lifetime free credit card

 

QUESTION- 3  What is the value of 1 Reward Point earned through the Amazon Pay ICICI Bank credit card?

ANSWER – [D ] INR 1

 

QUESTION- 4 Which of these are benefits of the Amazon Pay ICICI Bank Credit Card?

ANSWER - [D] ALL OF THE these


QUESTION- 5 You can apply for the Amazon Pay ICICI Bank Credit Card in ____ simple steps. Hint: Open Amazon app > Tap Amazon Pay icon > Click on ‘Amazon Pay ICICI card’ >> Apply?

ANSWER - 4 ---(C)

APPLY FOR AMAZON ICICI BANK Credit Card for FREE >> VISIT HERE

Amazon Fast and Easy Amazon Pay Quiz answers today Win Rs 1000

Question 1: Which of the following is true for Amazon Pay rewards?

Answer: All of the above

Question 2: Which of the following is true for Sending money via Amazon Pay?

Answer: All of the above

Question 3: Which of the following is true for Amazon Pay?

Answer: All of the above

Question 4: Which of the following is true for prepaid Recharge on Amazon?

Answer: All of the above

Question 5: Which of the following is true for bill payments on Amazon?

Answer: Biller details are AutoSaved for future

ANSWER – [C] 4

Samsung Galaxy M32 Daily Quiz Time answers today (July 12)

Question 1: Which processor powers the Galaxy M32?

Answer: MediaTek Helio G80

Question 2: What is the maximum clock speed achievable on the M42’s 5G processsor?

Answer: 2.0 Ghz

Question 3: What is the GPU on the M32 that gives you a fun gaming experience?

Answer: ARM Mali G52

Question 4: The storage on the M32 is expandable upto?

Answer: 1 TB

Question 5: What is the RAM storage on the highest variant of the M32

Answer: 6 GB

Amazon Samsung Galaxy M32 Daily Quiz Time answers today win Rs 10,000

Question 1: What is the maximum rear camera zoom that the M32 supports

Answer: Up to 10x

Question 2: What is the format of the M32’s sim tray?

Answer: SIM 1 + SIM 2 + Memory card

Question 3: The M32 comes with up to 6 GB RAM. What is the RAM type?

Answer: LPDDR4X

Question 4: What is the Bluetooth version of the M32?

Answer: Bluetooth 5.0

Question 5: Does the M32 support a 3.5mm jack

Answer: Yes

Question: Who is the “Father of Indian space program”?

Answer: Vikram Sarabhai


Post a Comment

No Spam or Abusive Language Please... All Comments with external links will be marked as Spam.. Thanks Admin@FforFree.net

 
Top