Amazon Fujitsu Laptop Quiz and Win Fujitsu Laptops. Total 3 Prizes that will be given under this contest. The Prizes will be delivered to the winners on or before  30th September, 2021 Contest ends  27th July

>> ENTER HERE


Amazon Fujitsu Laptop Quiz Time All Answers to Win Fujitsu Laptops

1. When was year in which Fujitsu Brand was established?

Answer : 1935

2. Fujitsu is launching a Convertible touchscreen product this prime day?

Answer : True

3. In Which of the Following locations is Fujitsu headquarter located in Japan?

Answer : Tokyo

4. Fujitsu provides services to over countries & religions across the world?

Answer : 180

5. How many products is Fujitsu set to launch in India?

Answer : 2

Amazon TCL Mini LED TV Quiz Time All Answers to Win Rs 10000

1. TCL is a Global Top ____ TV brand

Answer : 2

2. Which layer is present above the Mini LED backlight layer?

Answer : Quantum Dots

3. With the Mini LED technology, ___________ can be achieved

Answer : Super screen brightness

4. Name the TCL 2021 TV model which features Mini LED technology

Answer : C825

5. What are the other high End QLED series being offered by TCL?

Answer : All of the above

Post a Comment

No Spam or Abusive Language Please... All Comments with external links will be marked as Spam.. Thanks Admin@FforFree.net

 
Top