Play the bollywood adda quiz only on Amazon app funzone section and win amazing cash prizes  Winners will be announced by th September, 2021


1. Amazon Bollywood beginner quiz answers win 5,000

Q1 : In 2020, the 1995 movie Coolie No.1 was remade with which actor in the lead role?

AnswerVarun Dhawan

Q2: In the movie Jodhaa Akbar, if Aishwarya Rai was Jodhabai, who was Akbar?

AnswerHrithik Roshan

Q3: In the movie Ra.One, who played the character of G.One?

Answer: Shahrukh Khan

Q4 : Which of these sportsperson’s role has Farhan Akhtar played on screen?

Answer: Milkha Singh

Q 5: What was the stage name of Ranveer Singh’s character Murad in Gully Boy?

Answer 5: Gully Boy


2. Amazon Side hero quizzer quiz Answers win 10,000

Question 1: Which of these is NOT a movie directed by Karan Johar?

Answer: Kal Ho Naa Ho

Question 2: Which of these actors is married to producer Siddharth Roy Kapur?

Answer: Vidya Balan

Question 3: In which of these movies can Hrithik Roshan be seen in a double role?

Answer: Krrish 3

Question 4: Vivek Oberoi made his Bollywood debut in the movie Company directed by whom?

Answer: Ramgopal Varma

Question 5: Which of these is an upcoming movie based on India’s first World Cup cricket win?

Answer: 83


3. Amazon Filmy Fanatic quiz Answers win 15,000

Question 1: In the movie Bharat, when Salman Khan’s character is asked his surname what does he reply?

Answer: He has no surname


Question 2: In the movie ‘Welcome’, what does Akshay Kumar’s character do for a living?

Answer: Conducts auctions

Question 3: In the movie ‘Badla’ which actor’s character is found to have committed a murder?

Answer: Taapsee Pannu

Question 4: How do we better know the playback singer Kedarnath Bhattacharya?

Answer: Kumar Sanu


Question 5: In the movie Chak De! which character finishes as the top scorer in the Women’s Hockey World Cup?

Answer: Preeti Sabharwal


4. Amazon Bollywood Grandmaster quiz Answers win 20,000

Question 1: In the movie ‘Sholay’, the two main characters Jai and Veeru were named after two college friends of which film personality?

Answer: Salim Khan

Question 2: The story of Arunachalam Muruganantham, founder of Jayaashree Industries inspired which movie?

Answer: Padman

Question 3: The production of which song from a landmark 1960 movie reportedly cost INR 10 million?

Answer: Pyar Kiya to Darna Kya

Question 4: Which movie about friendship was initially supposed to have Shahrukh Khan, Hrithik Roshan and Vivek Oberoi playing the main characters?

Answer: Zindagi Na Milegi Dobara

Question 5: Which of these movies is based on a novel by ex naval officer Harinder Sikka?

Answer: Raazi

Post a Comment

No Spam or Abusive Language Please... All Comments with external links will be marked as Spam.. Thanks Admin@FforFree.net

 
Top