Play Amazon Funzone Riddles Quiz to enter in the amazon funzone lucky draw to win Win Rs.15,000 and Rs 10,000 as Amazon Pay Balance

Amazon Funzone Riddles Quiz Answers to Win ₹15,000 as Amazon Pay Balance

Q1: A blue house has blue bricks; a yellow house has yellow bricks. What is a greenhouse made of?

Answer 1: (B) Glass

Q2: What month of the year has 28 days?

Answer 2: (D) All of them

Q3: What can you break, even if you never pick it up or touch it?

Answer 3: (C) A promise

Q4: I shave every day, but my beard stays the same. What am I?

Answer 4: (C) Barber

Q5: You walk into a room that contains a match, a kerosene lamp, a candle and a fireplace. What would you light first?

Answer 5: (D) The match

Amazon Funzone Riddles Quiz Answers to Win ₹10,000 as Amazon Pay Balance

Q1: If I have it, I don’t share it. If I share it, I don’t have it. What is it?

Answer 1: (A) A secret

Q2: Precious stones in a pack of cards.What are we talking about?

Answer 2: (B) Diamonds

Q3: We are five little objects of an everyday sort, you will find us all in a tennis court.

Answer 3: (B) Vowels

Q4: Olympics start with me, and Tokyo ends with me. What am I?

Answer 4: (B) The letter O

Q5: If 100 = 4, 1000= 8 then 10000= ?

Answer 5: (A) 18

Amazon 19 August, 2021 FUNZONE JACKPOT Chance to Win Samsung M31 & more*

[Q]:-- Which of these are Indian festive sweets?

[Answer] : All of the above --- (D)

Post a Comment

No Spam or Abusive Language Please... All Comments with external links will be marked as Spam.. Thanks Admin@FforFree.net

 
Top