Play Amazon MI NOTEBOOK QUIZ All Answers to Win a Mi Notebook Today 21st August to enter in the amazon funzone lucky draw to win MI NOTEBOOKs


MI NOTEBOOK QUIZ All Answers to Win a Mi Notebook

Q1: What process is used in Mi NoteBook ?

Answer 1: Intel 11th gen TigerLake H35 ---(A)

Q2: Which of these features describe the Mi TrueLife+ display on the new Mi NoteBook in 2021?

Answer 2: (D) All of the above

Q3: Which of these is the material used to build the new Mi NoteBook in 2021?

Answer 3: (B) Series 6 Aluminium alloy

Q4: The all-new Mi NoteBook comes with the ThunderBolt 4 (future-proof) connectivity ports.

Answer 4: (B) TRUE

Q5: The aspect ratios of _____ on the Mi TrueLife+ display on the new Mi NoteBook make it best for both productivity and entertainment?

Answer 5: (B) 16:10

Amazon Mi Band 6 Quiz  Mi Watch Revolve Active

Q1:  How many sports modes are there in the New Mi Smart Band 6?

Answer 1: (D) 30

Q2: How many watch faces does Mi Smart Band 6 have?

Answer 2: (D) 80+ watch faces

Q3: The New Mi Smart Band 6 has a Full Screen High Resolution AMOLED Display of 326 ppi

Answer 3: (A) TRUE

Q4: The New Mi Smart Band 6 is ___ water resistant.

Answer 4: (A) 5 ATM

Q5: Which of the below is compatible with the Mi Smart Band 6?

Answer 5: (C) Both 1 and 2

Post a Comment

No Spam or Abusive Language Please... All Comments with external links will be marked as Spam.. Thanks Admin@FforFree.net

 
Top