2 in 1 Contest Carnival Edition Quiz and Pictionary All Answers Today to Win Rs.1,50,000 play only on Amazon App FunZone section

Amazon September Carnival Edition Quiz Answers Today to Win 100000

Q1: Which Is The National Animal Of Scotland?

Answer 1: Unicorn (C)

Q2: What Is Harry Potter’s Owl’s Name?

Answer 2: Hedwig (A)

Q3: Which Sport Has Been Played On The Moon?

Answer 3: Golf (A)

Q4: Where Was The First Solid Chocolate Bar Made?

Answer 4: The UK (B)

Q5: What Color Is An Aircraft’s Black Box?

Answer 5: Orange (C)

Amazon September Carnival Pictionary Quiz all Answers Today to Win 50000

Q1: Name This Actor, Who Is Famous For His Role In “The Big Bang Theory”

Answer 1: Jim Parsons (B)

Q2: American Former Stockbroker And Now Author Who Is Also Famously Known As “The Wolf Of Wallstreet”

Answer 2: Jordan Belfort (A)

Q3: Indian Mathematician Who Was Known As “The Man Who Knew The Infinity”

Answer 3: Srinivasa Ramanujan (C)

Q4: First Woman Of Indian Origin To Go To Space

Answer 4: Kalpana Chawla (C)

Q5: Indian Ornithologist And Naturalist. He Is Referred To As The “Birdman Of India”

Answer 5: Sálim Moizuddin Abdul Ali (B)

Post a Comment

No Spam or Abusive Language Please... All Comments with external links will be marked as Spam.. Thanks Admin@FforFree.net

 
Top