How to Play the Flipkart POCO X3 Pro Contest ?

1. Download or Update your Flipkart App >> ENTER HERE

2. Play POCO X3 Pro Contest >> VISIT HERE

3. Answer all 9 Questions correctly to be eligible for the  Lucky Draw and Lucky Winners will win Free POCO X3 Pro Smartphones

POCO X3 Pro Contest All Answers to Win POCO X3 Pro FREE

1. The most powerful phone under Rs. 20,000 in India is ________.

Answer : POCO X3 Pro

2. POCO X3 Pro’s display has a refresh rate of upto ______.

Answer : 120Hz

3. POCO X3 Pro battery has a capacity of _____ mAh.

Answer : 5160

4. POCO X3 Pro is world’s ONLY smartphone to have ______ Processor.

Answer : Snapdragon 860

5. POCO X3 Pro has the perfect screen size for gaming at __ inches.

Answer : 6.67

6. The POCO X3 Pro carries Sony Quad Camera setup.

Answer : True

7. POCO X3 Pro has Stereo speakers for amazing sound quality.

Answer : True

8. POCO X3 Pro comes with upto 256GB of UFS 3.1 storage.

Answer : FALSE

9. POCO X3 Pro comes with upto 8GB RAM.

Answer : True

Post a Comment

No Spam or Abusive Language Please... All Comments with external links will be marked as Spam.. Thanks Admin@FforFree.net

 
Top