September - Flipkart Video Quiz All Answers win Assured rewards

All Flipkart Quiz’s answers will be updated everyday sharp at 12:00 AM midnight in our FforFree Telegram Channel. By Playing Flipkart Quiz’s you can win Supercoins, Gift Vouchers and other exciting Prizes like Smartphones etc. Answer all questions correctly to be eligible for assured Prizes. Also Flipkart is giving away Bonus coins on correctly answering 3 episodes correctly in March Supercoins Madness challenge. Join our Telegram Channel for instant updates

LINK»  >> ENTER HERE


Daily Flipkart Video Quiz Games Answers for 18th September 2021

1. Fake Or Not Fake (S4E280) PLAY HERE

1. Fake 

2. Not Fake

3. Fake 


2. Daam Sahi Hai (S2E135) PLAY HERE

1. Yele Standard Large SafeLocker (B)

2. TRUE (A)

3. Rs.20699 (0,6,9)


3. Sirf Ek Minute (S1E65) PLAY HERE

1. Central Vista (A)

2. 3 (B)

3. Smart Cities Mission (B)

4. Kuchh Kuchh Hota Hai (C)

5. Chhenai  (C)

6. Deepika P (B)


4. Kya Bolti Public (S4E09) PLAY HERE

1. Good Reviews (B)

2. Yes (A)

3. Dil Dhadakne Do (A)


5. Dating Aaj Kal (S01E8.2) PLAY HERE

1. Pranav (B)

2. Kabir (B)


6. Power Play With Champions (S2E01) PLAY HERE

1. Chennai (B)

2. Rohit Sharma (A)

3. Cryptocurrency (A)

4. 30 Or More (B)

5. 165 - 185 (Slider)

6. Chennai (B)


7. Daily Trivia Answers PLAY HERE

Today's Daily Trivia Not Started


(18th September) Amazon Quiz Answers.

Q1. Ans : Alexander Zverev

Q2. Ans : Carpets

Q3. Ans : Bumble

Q4. Ans : Scrat

Q5. Ans : Paris

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers 18 September 2021

Question 1) The construction of the new Indian Parliament House comes under which project?

Answer: CENTRAL VISTA, A

Question 2) If a bowler takes a hat-trick how many wickets has he taken in succession?

Answer:  3, B

Question 3) Which of these was launched by PM Modi?

Answer: SMART CITIES MISSION, B

Question 4) In which of these movies have Shah Rukh Khan and Salman Khan appeared together?

Answer: KUCH KUCH HOTA HAI, C

Question 5) The Golden Quadrilateral Highway is meant to connect Mumbai/Delhi/Kolkata and which metro?

Answer: CHENNAI, C

Question 6) Which of these actresses has not won the Miss India title?

Answer: DEEPIKA PADU

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers 14 September 2021

Question 1) Which of these states does President Ramnath Kovind come from?

Answer: UTTAR PRADESH

Question 2) Which of these spices is taken from the flower of the plan?

Answer:  SAFFRON

Question 3) Which of these players is usually not a wicketkeeper?

Answer: JASPRIT BUMRAH

Question 4) Payasam is the south Indian equivalent of which sweet dish?

Answer: KHEER

Question 5) The Nationalist Congress Party was started by which politician after splitting with the Congress?

Answer: SHARAD PAWAR

Question 6) What does the S in the Indian organisation ISRO stand for?

Answer: SPACE

Post a Comment

No Spam or Abusive Language Please... All Comments with external links will be marked as Spam.. Thanks Admin@FforFree.net

 
Top