September - Flipkart Video Quiz All Answers win Assured rewards

All Flipkart Quiz’s answers will be updated everyday sharp at 12:00 AM midnight in our FforFree Telegram Channel. By Playing Flipkart Quiz’s you can win Supercoins, Gift Vouchers and other exciting Prizes like Smartphones etc. Answer all questions correctly to be eligible for assured Prizes. Also Flipkart is giving away Bonus coins on correctly answering 3 episodes correctly in March Supercoins Madness challenge. Join our Telegram Channel for instant updates

LINK»  >> ENTER HERE


Daily Flipkart Video Quiz Games Answers for 20th September 2021

1. Fake Or Not Fake (S4E282) PLAY HERE

1. Fake 

2. Not Fake

3. Not Fake


2. Daam Sahi Hai (S2E137) PLAY HERE

1. 64 Megapixels (B)

2. Rs.3499 (C)

3. Rs.45954 (5,9,4)


3. Sirf Ek Minute (S1E67) PLAY HERE

1. Maharashtra (D)

2. Mohabbatein (D)

3. Dal Baati Churma (A)

4. Bappi L (C)

5. Amul (D)

6. Headphone Jack (B)


4. Kya Bolti Public (S4E11) PLAY HERE

1. Free Wifi (B)

2. 70-80% (A)

3. Janhvi And Khushi Kapoor (A)


5. Dating Aaj Kal (S01E9.1) PLAY HERE

1. Kabir (B)

2. Accept (A)

3. Accept (A)

4. Block (B)


6. Power Play With Champions (S2E02) PLAY HERE

1. 320 Or More (A)

2. 43 (Slider)

3. D Padikkal (B)

4. 15 Million (B)

5. Yuzvendra Chahal (B)

6. Bangalore (A)

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers 20 September 2021

Question 1) Misal Pav is a street food item from which state?

Answer: MAHARASHTRA, D

Question 2) In which of these movies is Shah Rukh Khan not called Rahul?

Answer:  MOHABBATEIN, D

Question 3) Which of these delicacies would you associate with Rajasthan?

Answer: DAAL BAATI CHURMA, A

Question 4) Which of these music directors is noted for wearing gold jewellery?

Answer: BAPPI LEHRI, C

Question 5) Which brand has the tagline the Taste of India?

Answer: AMUL, D

Question 6) Which of these was discontinued by Apple from iPhone 7?

Answer: HEADPHONE JACK, B

Flipkart Quiz Fake or Not Fake Answers 20 September 2021

Question 1) Sholay is the longest running Indian film in theatres.

Answer: FAKE

Question 2) Dale Steyn who announced his retirement from International cricket is from South Africa. 

Answer: NOT FAKE

Question 3) Mercury is nearest to the Earth.

Answer: NOT FAKE


Post a Comment

No Spam or Abusive Language Please... All Comments with external links will be marked as Spam.. Thanks Admin@FforFree.net

 
Top