September - Flipkart Video Quiz All Answers win Assured rewards

All Flipkart Quiz’s answers will be updated everyday sharp at 12:00 AM midnight in our FforFree Telegram Channel. By Playing Flipkart Quiz’s you can win Supercoins, Gift Vouchers and other exciting Prizes like Smartphones etc. Answer all questions correctly to be eligible for assured Prizes. Also Flipkart is giving away Bonus coins on correctly answering 3 episodes correctly in March Supercoins Madness challenge. Join our Telegram Channel for instant updates

LINK»  >> ENTER HERE


Daily Flipkart Video Quiz Games Answers for 21st September 2021

1. Fake Or Not Fake (S4E283) Play Here

1. Not Fake

2. Not Fake

3. Fake


2. Daam Sahi Hai (S2E138) Play Here

1. 47990

2. Option 1

3. False


3. Sirf Ek Minute (S1E68) Play Here

1. Japan

2. Insulin

3. Surat

4. Javelin Throw

5. Nepal

6. Option 3


4. Kya Bolti Public (S4E12) Play Here

1. Channa Mereya

2. Yes

3. Western


Flipkart Quiz Fake or Not Fake Answers 21 September 2021

Question 1) DC in DC Comics stand for Detective Comics?

Answer: NOT FAKE

Question 2) Water is composed of two elements – Oxygen and Hydrogen?

Answer: NOT FAKE

Question 3) India’s first muslim chief minister is from kerala?

Answer: FAKE

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers 21 September 2021

Question 1) Which of these countries is known as the ‘Land of Rising Sun’?

Answer: JAPAN, C

Question 2) Which of these is responsible for controlling glucose level in blood?

Answer:  INSULIN, B

Question 3) Which city is known as the Diamond city of India?

Answer: SURAT, D

Question 4) Devendra Jhajharia won a silver medal in the Tokyo 2020 Paralympics in which event?

Answer: JAVELIN THROW, A

Question 5) Which country’s flag features the sun and the moon on it?

Answer: NEPAL, C

Question 6) Which club has signed Cristiano Ronaldo from Juventus in 2021?

Answer: OPTION 3, C

Post a Comment

No Spam or Abusive Language Please... All Comments with external links will be marked as Spam.. Thanks Admin@FforFree.net

 
Top