September - Flipkart Video Quiz All Answers win Assured rewards

All Flipkart Quiz’s answers will be updated everyday sharp at 12:00 AM midnight in our FforFree Telegram Channel. By Playing Flipkart Quiz’s you can win Supercoins, Gift Vouchers and other exciting Prizes like Smartphones etc. Answer all questions correctly to be eligible for assured Prizes. Also Flipkart is giving away Bonus coins on correctly answering 3 episodes correctly in March Supercoins Madness challenge. Join our Telegram Channel for instant updates

LINK»  >> ENTER HERE


Daily Flipkart Video Quiz Games Answers for 22nd September 2021

1. Fake Or Not Fake (S4E284) Play Here

1. Not Fake

2. Not Fake

3. Not Fake


2. Daam Sahi Hai (S2E139) Play Here

1. 6000-7000

2. 6000 mAh

3. Less Than 20000


3. Sirf Ek Minute (S1E69) Play Here

1. Bikini

2. Milk

3. Diabetis

4. Red Ribbon

5. I’m Feeling Lucky

6. Rekha


4. Kya Bolti Public (S4E13) Play Here

1. 70-80%

2. Sonakshi Sinha

3. Going Out

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers 22 September 2021

Question 1) Which of these is named after an island in the pacific?

Answer: BIKINI, B

Question 2) What are ‘toned’ / ‘double toned’ and ‘skimmed’ all varieties of?

Answer:  MILK, B

Question 3) Which of these medical conditions is classified into Type-1 and Type-2?

Answer: DIABETES, B

Question 4) Which of these is a symbol of AIDS awareness?

Answer: OPTION 2, B

Question 5) Which of these phrases is found on the Google.com homepage

Answer: I’M FEELING LUCKY, A

Question 6) Who among these is the daughter of Tamil superstar Gemini Ganesan?

Answer: REKHA, C

Flipkart Quiz Fake or Not Fake Answers 22 September 2021

Question 1) Sharks do not have bones in their body?

Answer: NOT FAKE

Question 2) Jasprit Bumrah became the quickest Indian pacer to take 100 test wickets?

Answer: NOT FAKE

Question 3) Tabla is believed to be invented from mridangam?

Answer: NOT FAKE


Post a Comment

No Spam or Abusive Language Please... All Comments with external links will be marked as Spam.. Thanks Admin@FforFree.net

 
Top