September - Flipkart Video Quiz All Answers win Assured rewards

All Flipkart Quiz’s answers will be updated everyday sharp at 12:00 AM midnight in our FforFree Telegram Channel. By Playing Flipkart Quiz’s you can win Supercoins, Gift Vouchers and other exciting Prizes like Smartphones etc. Answer all questions correctly to be eligible for assured Prizes. Also Flipkart is giving away Bonus coins on correctly answering 3 episodes correctly in March Supercoins Madness challenge. Join our Telegram Channel for instant updates

LINK»  >> ENTER HERE


Daily Flipkart Video Quiz Games Answers for 23rd September 2021

1. Fake Or Not Fake (S4E285) Play Here

1. Fake

2. Not Fake

3. Not Fake


2. Daam Sahi Hai (S2E140) Play Here

1. Apple Macbook Air

2. 4995

3. Less Than 9990


3. Sirf Ek Minute (S1E70) Play Here

1. Horn Ok Please

2. Rhino

3. Bengali

4. Tesla car

5. Option 3

6. Bengaluru


4. Kya Bolti Public (S4E14) Play Here

1. With Beard

2. Jalebi

3. 30-40%

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz All Answers 23rd September 2021

Question 1) Which phrase painted behind trucks was banned by the Maharashtra government in 2015?

Answer: HORN OK PLEASE

Question 2) What sort of animal is the mascot of Indian Oil?

Answer:  RHINO

Question 3) Which is the most spoken Indian language after Hindi?

Answer: BENGALI

Question 4) Which of these has Elon Musk’s company SpaceX sent to space?

Answer: TESLA CAR

Question 5) As of August 2021 who is the only living former President?

Answer: OPTION 3

Question 6) Which of these is situated at the highest elevation?

Answer: BENGALURU

Flipkart Quiz Fake or Not Fake All Answers 23rd September 2021

Question 1) ‘Adam’s Bridge’ is located between India and Nepal?

Answer: FAKE

Question 2) An ostrich has two toes on each foot?

Answer: NOT FAKE

Question 3) Dadasaheb Phalke Award is India’s highest award in the field of cinema?

Answer: NOT FAKE

Post a Comment

No Spam or Abusive Language Please... All Comments with external links will be marked as Spam.. Thanks Admin@FforFree.net

 
Top