September - Flipkart Video Quiz All Answers win Assured rewards

All Flipkart Quiz’s answers will be updated everyday sharp at 12:00 AM midnight in our FforFree Telegram Channel. By Playing Flipkart Quiz’s you can win Supercoins, Gift Vouchers and other exciting Prizes like Smartphones etc. Answer all questions correctly to be eligible for assured Prizes. Also Flipkart is giving away Bonus coins on correctly answering 3 episodes correctly in March Supercoins Madness challenge. Join our Telegram Channel for instant updates

LINK»  >> ENTER HERE


Daily Flipkart Video Quiz Games Answers for 24th September 2021

1. Fake Or Not Fake (S4E286) Play Here

1. Not Fake

2. Fake

3. Fake


2. Daam Sahi Hai (S2E141) Play Here

1. 2795

2. 179999

3. False


3. Sirf Ek Minute (S1E71) Play Here

1. Rajasthan

2. Shoaib Akhtar

3. Harshad Mehta

4. Amaze

5. Shiv Sena

6. Teeth


4. Kya Bolti Public (S4E15) Play Here

1. 60-70%

2. New Car

3. Comedy

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers 24 September 2021

Question 1) Where is the Ranthambore National Park located?

Answer: RAJASTHAN, B

Question 2) Which Pakistani bowler’s book is called Controversially Yours?

Answer:  SHOAIB AKHTAR, B

Question 3) The movie The Big Bull is based on whose story?

Answer: HARSHAD MEHTA, A

Question 4) Which of these is a car by Honda?

Answer: AMAZE, A

Question 5) Balasaheb Thackeray founded which political party?

Answer: SHIV SENA, A

Question 6) An ENT specialist doctor does not work on which of these parts?

Answer: TEETH, B

Flipkart Quiz Fake or Not Fake Answers 24 September 2021

Question 1) Snakes that are active in day time generally have round pupils?

Answer: NOT FAKE

Question 2) MS Dhoni has scored more than 50 centuries in his cricket career?

Answer: FAKE

Question 3) Pongal is a popular festival of Kerala?

Answer: FAKE

Post a Comment

No Spam or Abusive Language Please... All Comments with external links will be marked as Spam.. Thanks Admin@FforFree.net

 
Top