September - Flipkart Video Quiz All Answers win Assured rewards

All Flipkart Quiz’s answers will be updated everyday sharp at 12:00 AM midnight in our FforFree Telegram Channel. By Playing Flipkart Quiz’s you can win Supercoins, Gift Vouchers and other exciting Prizes like Smartphones etc. Answer all questions correctly to be eligible for assured Prizes. Also Flipkart is giving away Bonus coins on correctly answering 3 episodes correctly in March Supercoins Madness challenge. Join our Telegram Channel for instant updates

LINK»  >> ENTER HERE


1. Fake Or Not Fake (S4E287) Play Here

1. Not Fake

2. Fake

3. Not Fake


2. Daam Sahi Hai (S2E142) Play Here

1. 79999

2. Axe Dark Tempation Deodrant

3. 4799


3. Sirf Ek Minute (S1E72) Play Here

1. Option 2

2. Question Hour

3. Abdomen

4. Tourist Guide

5. 9

6. Lens


4. Kya Bolti Public (S4E16) Play Here

1. Mind Reading

2. Yes

3. Food

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers 25 September 2021

Question 1) Who played the role of Crimemaster Gogo in Andaz Apna Apna?

Answer: OPTION 2, SHAKTI

Question 2) Which of these is also the name of a session in Parliament?

Answer:  QUESTION HOUR, B

Question 4) What is SRK’s character’s job in the movie Jab Harry Met Sejal?

Answer: TOURIST GUIDE, D

Question 5) In cricket after the fall of how many wickets does the 11th batsman enter the field?

Answer: 9, C

Question 6) With respect to physics convex and concave are different types of what?

Answer: LENS, B

Flipkart Quiz Fake or Not Fake Answers 25 September 2021

Question 1) Reptiles like lizard are cold-blooded?

Answer: NOT FAKE

Question 2) Deepa Malik has won a gold medal at the 2016 Summer Paralympics?

Answer: FAKE

Question 3) Alia Bhatt was born in London?

Answer: NOT FAKE

Post a Comment

No Spam or Abusive Language Please... All Comments with external links will be marked as Spam.. Thanks Admin@FforFree.net

 
Top