September - Flipkart Video Quiz All Answers win Assured rewards

All Flipkart Quiz’s answers will be updated everyday sharp at 12:00 AM midnight in our FforFree Telegram Channel. By Playing Flipkart Quiz’s you can win Supercoins, Gift Vouchers and other exciting Prizes like Smartphones etc. Answer all questions correctly to be eligible for assured Prizes. Also Flipkart is giving away Bonus coins on correctly answering 3 episodes correctly in March Supercoins Madness challenge. Join our Telegram Channel for instant updates

LINK»  >> ENTER HERE


1. Fake Or Not Fake (S4E288) Play Here

1. Fake

2. Not Fake

3. Not Fake


2. Daam Sahi Hai (S2E143) Play Here

1. 9999

2. 15

3. False


3. Sirf Ek Minute (S1E73) Play Here

1. Ayushmann Khurrana (Option 2)

2. 1600s

3. Ravi S

4. 1980

5. Atom Bomb

6. Spine


4. Kya Bolti Public (S4E17) Play Here

1. 30-40%

2. Before Midnight

3. Flight Take Off


(26th September) Amazon Quiz Answers.

Q1. Ans : Lion

Q2. Ans : Angelina Jolie

Q3. Ans : Cincinnati Masters

Q4. Ans : Japanese

Q5. Ans : Lemon

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers 26 September 2021

Question 1) Which actor appeared on MTV Roadies as a contestant?

Answer: AYUSHMANN, B

Question 2) In which century was the Taj Mahal built?

Answer:  1600

Question 3) Who is famous for using the term ‘tracer bullet’ during cricket commentary?

Answer: RAVI SHASTRI

Question 4) In which year did India win a Olympic hockey medal before 2021?

Answer: 1980, B

Question 5) Which of these was developed first?

Answer: ATOM BOMB

Question 6) Which of these is also the part of a book?

Answer: SPINE

Flipkart Quiz Fake or Not Fake Answers 26 September 2021

Question 1) A woodpecker lays the world’s smallest egg?

Answer: FAKE

Question 2) Ranbir Kapoor was the Assistant Director in Sanjay Leela Bhansali’s movie Black?

Answer: NOT FAKE

Question 3) India shares the longest International border with Bangladesh?

Answer: NOT FAKE

Post a Comment

No Spam or Abusive Language Please... All Comments with external links will be marked as Spam.. Thanks Admin@FforFree.net

 
Top