September - Flipkart Video Quiz All Answers win Assured rewards

All Flipkart Quiz’s answers will be updated everyday sharp at 12:00 AM midnight in our FforFree Telegram Channel. By Playing Flipkart Quiz’s you can win Supercoins, Gift Vouchers and other exciting Prizes like Smartphones etc. Answer all questions correctly to be eligible for assured Prizes. Also Flipkart is giving away Bonus coins on correctly answering 3 episodes correctly in March Supercoins Madness challenge. Join our Telegram Channel for instant updates

LINK»  >> ENTER HERE


1. Fake Or Not Fake (S4E289) Play Here

1. Fake

2. Not Fake

3. Not Fake


2. Daam Sahi Hai (S2E144) Play Here

1. Greater Than 50000

2. 3999

3. Speak Out Game


3. Sirf Ek Minute (S1E74) Play Here

1. Lizol

2. Rajasthan Royals

3. Mohammad Hanif

4. Kerala Scouts

5. Stuart Broad (Option 4)

6. Edible Oil


4. Kya Bolti Public (S4E18) Play Here

1. 60-70%

2. Reels

3. Chineese

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers 27 September 2021

Question 1) Which of these is not the name of a laundry detergent?

Answer: LIZOL, C

Question 2) Which team won the first IPL season in 2008?

Answer:  RAJASTHAN ROYALS, C

Question 3) Who among these is not an Indian author?

Answer: MOHAMMAD HANIF, D

Question 4) Which of these is not an Indian Army regiment?

Answer: KERALA SCOUTS, D

Question 5) Who was the bowler that Yuvraj Singh hit for six sixes in an over?

Answer: OPTION 4

Question 6) Fortune/Sundrop and Dhara are some brands of what product?

Answer: EDIBLE OIL

Flipkart Quiz Fake or Not Fake Answers 27 September 2021

Question 1) Kuchipudi is a solo dance?

Answer: FAKE

Question 2) The French Open is played on Clay surface?

Answer: NOT FAKE

Question 3) Cruciate ligament is found in human knee?

Answer: NOT FAKE


Post a Comment

No Spam or Abusive Language Please... All Comments with external links will be marked as Spam.. Thanks Admin@FforFree.net

 
Top