September - Flipkart Video Quiz All Answers win Assured rewards

All Flipkart Quiz’s answers will be updated everyday sharp at 12:00 AM midnight in our FforFree Telegram Channel. By Playing Flipkart Quiz’s you can win Supercoins, Gift Vouchers and other exciting Prizes like Smartphones etc. Answer all questions correctly to be eligible for assured Prizes. Also Flipkart is giving away Bonus coins on correctly answering 3 episodes correctly in March Supercoins Madness challenge. Join our Telegram Channel for instant updates

LINK»  >> ENTER HERE


1. Fake Or Not Fake (S4E290) Play Here

1. Not Fake

2. Fake

3. Fake


2. Daam Sahi Hai (S2E145) Play Here

1. Greater Than 1299

2. 76000 - 80000

3. Italy


3. Sirf Ek Minute (S1E75) Play Here

1. Ash Gourd

2. Unilever

3. Artificial Intelligence

4. Sushil Chandra

5. Dilip Kumar

6. Mumbai


4. Kya Bolti Public (S4E19) Play Here

1. 60-70%

2. Lizard

3. Kids

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers 28 September 2021

Question 1) Which of these is usually used to make Agra petha?

Answer: ASH GOURD, D

Question 2) Which company owns the soap brand Lifebuoy?

Answer:  UNILEVER, A

Question 3) The ‘INDIAai’ initiative is related to which technology?

Answer: ARTIFICIAL, A

Question 4) Who is the current Chief Election Commissioner of India?

Answer: SUSHIL CHANDRA, B

Question 5) Which actor was awarded Pakistan’s civilian honor Nishan-e Imtiaz in 1998?

Answer: DILIP KUMAR, A

Question 6) The first Tejas Express train ran from Goa to which city?

Answer: MUMBAI, A

Flipkart Quiz Fake or Not Fake Answers 28 September 2021

Question 1) A female deer is called a doe?

Answer: NOT FAKE

Question 2) Sushi originated in Japan?

Answer: FAKE

Question 3) Suhas LY who won a silver medal in Badminton at the Tokyo Paralympics 2021 is a doctor by profession?

Answer: FAKE

Post a Comment

No Spam or Abusive Language Please... All Comments with external links will be marked as Spam.. Thanks Admin@FforFree.net

 
Top