September - Flipkart Video Quiz All Answers win Assured rewards

All Flipkart Quiz’s answers will be updated everyday sharp at 12:00 AM midnight in our FforFree Telegram Channel. By Playing Flipkart Quiz’s you can win Supercoins, Gift Vouchers and other exciting Prizes like Smartphones etc. Answer all questions correctly to be eligible for assured Prizes. Also Flipkart is giving away Bonus coins on correctly answering 3 episodes correctly in March Supercoins Madness challenge. Join our Telegram Channel for instant updates

LINK»  >> ENTER HERE


1. Fake Or Not Fake (S4E291) Play Here

1. Not Fake

2. Fake

3. Not Fake


2. Daam Sahi Hai (S2E146) Play Here

1. 47260

2. D'decor Curtain Abstract Blue

3. Comfybean Bean Bag


3. Sirf Ek Minute (S1E76) Play Here

1. Parliament Terror Attack

2. Turkey

3. Bat

4. 1965

5. Empty Plastic

6. Christiano Ronaldo


4. Kya Bolti Public (S4E20) Play Here

1. Outgoing

2. During The Day

3. Outdoor

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz All Answers 29 September 2021

Question 1) Which of these events happened in the 21st century?

Answer: PARLIAMENT TERROR, D

Question 2) Which of these countries is spread over Asia and Europe?

Answer:  TURKEY, A

Question 3) Which of these animals can fly?

Answer: BAT, C

Question 4) In which of these years did an India-Pakistan war happen?

Answer: 1965, B

Question 5) Which of these objects will float on water?

Answer: EMPTY PLASTIC BOTLE, D

Question 6) which men’s footballer became the top international goal scorer in September 2021?

Answer: C RONALDO, B

Flipkart Quiz Fake or Not Fake All Answers 29 September 2021

Question 1) The Border Gavaskar Trophy test cricket series is played between India and Australia.

Answer: NOT FAKE

Question 2) Nirmala Sitharaman is India’s first woman finance minister.

Answer: FAKE

Question 3) Akshay Kumar has worked in 8 films with the title ‘Khiladi’ in it

Answer: NOT FAKE

Post a Comment

No Spam or Abusive Language Please... All Comments with external links will be marked as Spam.. Thanks Admin@FforFree.net

 
Top