September - Flipkart Video Quiz All Answers win Assured rewards

All Flipkart Quiz’s answers will be updated everyday sharp at 12:00 AM midnight in our FforFree Telegram Channel. By Playing Flipkart Quiz’s you can win Supercoins, Gift Vouchers and other exciting Prizes like Smartphones etc. Answer all questions correctly to be eligible for assured Prizes. Also Flipkart is giving away Bonus coins on correctly answering 3 episodes correctly in March Supercoins Madness challenge. Join our Telegram Channel for instant updates

LINK»  >> ENTER HERE

1. Fake Or Not Fake (S4E292) Play Here

1. Not Fake

2. Fake

3. Not Fake


2. Daam Sahi Hai (S2E147) Play Here

1. 42999

2. Greater Than 12000

3. California


3. Sirf Ek Minute (S1E77) Play Here

1. Queen

2. Chikki (Option 4)

3. Amaron

4. Tansen

5. Piyush

6. Dunzo


4. Kya Bolti Public (S4E21) Play Here

1. News Channel

2. 50-60% 

3. Family

Flipkart Quiz Fake or Not Fake Answers 30 September 2021

Question 1) Kareena Kapoor Khan and Saif Ali Khan have worked together in more than 3 films

Answer: NOT FAKE

Question 2) Nipah Virus is transmitted from mosquitoes.

Answer: FAKE

Question 3) Avani Lekhara is the first Indian woman to win two medals in the Paralympics.

Answer: NOT FAKE

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers 30 September 2021

Question 1) What is the red piece used in carrom called?

Answer: QUEEN, B

Question 2) Which sticky sweet made from jaggery and nuts is Lonavala famous for?

Answer:  OPTION 4, D

Question 3) Which of these is not a tyre manufacturing company?

Answer: AMARON, C

Question 4) What was the name of the famous singer at Akbar’s court?

Answer: TANSEN, D

Question 5) Which of these names is also that of a sweet milk-based drink?

Answer: PIYUSH, A

Question 6) Which of these is not a video calling app?

Answer: DUNZO, C

Post a Comment

No Spam or Abusive Language Please... All Comments with external links will be marked as Spam.. Thanks Admin@FforFree.net

 
Top