Play Amazon Airwick Quiz 5th October 2021 today by answering all questions correctly and get yourself a chance to win 5000 Amazon pay balance only on Amazon app Funzone section

>> ENTER HERE

Amazon Airwick Quiz Questions All Answers

Q1) The Airwick Esscente makes for the ideal gift for which of these occasions?

Answer: All of these

Q2) The Airwick Esscente contains how many fragrant sprays per refill?

Answer: 2600

Q3) Airwick Esscente gift box, which contains 2 refill sprays fills up the room for how many days?

Answer: 120 days

Q4) The violet coloured Airwick Esscente gift box with Lavender scent brings the essence of Lavender and __. Fill in the blanks

Answer: Lotus

Q5) The blue-coloured Airwick Esscente gift box with Vanilla scent has a playful and fun fragrance combining which of these with subtle vanilla?

Answer: Both of these

MyJio Desserts Corner Quiz Answers 5th October 2021

Q1) Select the base ingredients?

Answer: Maida

Q2) Which one of the following is true?

Answer: Contains egg

Q3) Select the Star ingredient

Answer: Oreo Cookies

Q4) Select the total time taken for preparing the dessert

Answer: 30-60 minutes

Post a Comment

No Spam or Abusive Language Please... All Comments with external links will be marked as Spam.. Thanks Admin@FforFree.net

 
Top