Earn free crypto tokens from Coinbase Campaign for a limited time and for limited users with the random luck system so don’t miss this chance to earn free $10 XLM tokens


Coinbase Earn quiz All answers to Learn about Fetch.ai and earn $3 FET token

Q1 ) What can people create with Fetch.ai?

Answer: Software agents that automate tasks?

Q2 ) What’s one role of the FET Token?

Answer: To power Fetch.ai agent

Q3 ) What does Fetch.ai plan to support in the future?

Answer: Automated interactions with industries like travel and healthcare

Coinbase Earn quiz answers: Learn about Stellar Lumens and earn $10 XLM tokens

Q1) What is Stellar?

Answer: A decentralized protocol that unites the world’s financial infrastructure.

Q2) What are Stellar Lumens (XLM) used for?

Answer: Facilitating low-cost, universal payments

Q3) Why is Stellar good for sending remittances?

Answer: Transactions are fast, inexpensive, and global

Q4) Why would banks and businesses use Stellar?

Answer: To issue, exchange, and transfer tokens quickly and efficiently

Q5) How does Stellar’s Consensus Protocol work?

Answer: It relies on the cooperation of trusted nodes to confirm transactions

Coinbase Earn quiz All answers to Learn about Compound and earn $9 COMP token

Q 1) What is a key benefit of using Compound?

Answer : Earning Interest on your Crypto

Q 2) What do you need to do to borrow crypto with Compound?

Answer : Supply a Crypto asset as collateral

Q 3) Who gets to decide the future of the Compound Protocol?

Answer : COMP token holders


Post a Comment

No Spam or Abusive Language Please... All Comments with external links will be marked as Spam.. Thanks Admin@FforFree.net

 
Top