Sign in if you already have an app or sign-up if you are new to the Amazon app. 3. Open the app and go to find “Funzone” & Find The Quiz Banner play and Win BIG

Amazon Festive Edition Solve These Riddles Quiz Answers

Question 1: We celebrate Deepavali every year, but it means?

Answer: Row of Light

Question 2: He returned, and since then we celebrated Diwali with Fireworks and lights.

Answer: Lord Rama

Question 3: They say, this activity is believed to bring you good luck for the year ahead.

Answer: Playing cards

Question 4: Diwali pays tribute to the Goddess of wealth, who is she?

Answer: Lakshmi

Question 5: Diwali lasts for ___ number of days?

Answer:   5

Q1: They say, they crack me but actually its the fire which does.

Answer: (B) Firecracker

Q2: A box of diamonds that most love to eat. What am I?

Answer: (C) Sugar

Q3: It gives you light, when you put oil in it.

Answer: (C) Diyas

Q4: A carpet of rice, flour, sand or petals. What am I?

Answer: (D) Rangoli

Q5: I have hearts but no other organs. What am I?

Answer: (B) A deck of Cards

Post a Comment

No Spam or Abusive Language Please... All Comments with external links will be marked as Spam.. Thanks Admin@FforFree.net

 
Top