Play Flipkart Funtastic Quiz Quiz Flipkart 4th October (12.00 AM To 11.59 PM) Grand Winner Announced on 13th of October 2021 Contest Prizes Rs.10 Lakhs and Upto 1 Crore Supercoins

>> ENTER HERE

Flipkart Funtastic Bajaj Quiz Answers

Stage - 1 Answers

Q1) What advantage does 750 Mixer Grinder have?

Answer: Tougher Grinding

Q2) What business is Bajaj Electricals Ltd into?

Answer: All of the above

Q3) Which year was Bajaj Electricals established in India?

Answer: 1938

Q4) What is the difference between Mixer Grinder Juicer Mixer Grinder?

Answer: Juicing Capability

Q5) What is the tagline of Brand Bajaj Electricals?

Answer: Inspiring Trust

Stage - 2 Answers

Q1) Which feature in Bajaj Mixer Grinders ensures nutrient retention?

Answer: Nutri-Pro Feature

Q2) Where are Bajaj Mixer Grinders manufactured?

Answer: India

Q3) What is the capacity of the Juicer Jar in Rex 750W MG?

Answer: 1.8L

Q4) Where is Bajaj Electrical Head Office?

Answer: Mumbai

Q5) What is the special motor used in Bajaj Mixer Grinders?

Answer: Titan Motor

Stage - 3 Answers

(Note: Questions may be randomly asked)

Q1) Which kind of blade in REX 750W MG helps in multiple functions?

Answer: Multifunction Blade

Q2) How many Speed levels does this Bajaj Typhoon Mixer Grinder have?

Answer: 3

Q3) The Nutri-Pro feature does which of the following in Bajaj Typhoon Mixer Grinder?

Answer: Retains select nutrients

Q4) What is the warranty on the Rex 750W MG?

Answer: Year

Q5) What is the capacity of the Chutney Jar in Typhoon Mixer Grinder?

Answer: 0.4 L

Funtastic Quiz Flipkart Answers Havells

Funtastic Quiz Flipkart Answers Oppo Quiz

Funtastic Quiz Flipkart Answers Philips

Funtastic Quiz Flipkart Answers Coocaa

Funtastic Quiz Flipkart Answers Cricket

Funtastic Quiz Flipkart Answers Current Affairs

Funtastic Quiz Flipkart Answers Bollywood

Funtastic Quiz Flipkart Answers History

Funtastic Quiz Flipkart Answers Bajaj 

Funtastic Quiz Flipkart Answers Prestige

Funtastic Quiz Flipkart Answers Pigeon

Post a Comment

No Spam or Abusive Language Please... All Comments with external links will be marked as Spam.. Thanks Admin@FforFree.net

 
Top