Play Flipkart Funtastic Quiz Quiz Flipkart 4th October (12.00 AM To 11.59 PM) Grand Winner Announced on 13th of October 2021 Contest Prizes Rs.10 Lakhs and Upto 1 Crore Supercoins

>> ENTER HERE

Stage 1

Q1) Who played the role of Mastani in Bajirao Mastani?

Answer: Deepika Padukone

Q2) John Abraham plays gangster Manya Surve in which film?

Answer: Shootout at Wadala

Q3) What type of Paan does Amitabh eat in don?

Answer: Banaras Wala

Q4) Ajay Singh is the real name of which actor?

Answer: Sunny Deol

Q5) Who plays the role of Baburao Apte in Hera Pheri?

Answer: Paresh Rawal

Flipkart Funtastic Bollywood Quiz Answers:

Stage 2

(Note: Questions may be randomly asked)

Q1) Who played the role of a writer in the movie Sanju?

Answer: Anushka Sharma

Q2) The Surgical Strike is the tagline of which 2019 movie?

Answer: Uri

Q3) Who among these is not in the movie Welcome?

Answer: Sanjay Dutt

Q4) Who gave the music to Kaho Naa Pyaar Hai?

Answer: Rajesh Roshan

Q5) Parineeti Chopra plays which athlete in her 2021 biopic?

Answer: Saina Nehwal

Flipkart Funtastic Bollywood Quiz Answers:

Stage 3

(Note: Questions may be randomly asked)

Q1) Who is the director of the Munna Bhai Series

Answer: Raj Kumar Hirani

Q2) Who plays the role of Ali in the movie Freaky Ali?

Answer: Nawazuddin Siddiqui

Q3) According to Dabangg song who became Badnaam?

Answer: Munni

Q4) Which of these does not star Akshay Kumar & Katrina Kaif?

Answer: Aitraaz

Q5) Which Actress played the role of Kaira in Dear Zindagi?

Answer: Alia Bhatt


Post a Comment

No Spam or Abusive Language Please... All Comments with external links will be marked as Spam.. Thanks Admin@FforFree.net

 
Top