Play Flipkart Funtastic Quiz Quiz Flipkart 4th October (12.00 AM To 11.59 PM) Grand Winner Announced on 13th of October 2021 Contest Prizes Rs.10 Lakhs and Upto 1 Crore Supercoins

>> ENTER HERE

Flipkart Funtastic Quiz All Answers 4th October 2021

Stage 1

Q1) What is the color theme for Coocaa Brand?

Answer: Orange, White

Q2) What is the Bumper Prize for Coocaa Cool Car Campaign?

Answer: Car

Q3) In which year was Coocaa TV launched in India?

Answer: 2019

Q4) What is the no. of TVs sold By Coocaa TV within 24 hrs to hold Guinness World Record?

Answer: 56272

Q5) Name the parent company of the TV brand – Coocaa?\

Answer: Skyworth

Stage 2

(Note: Questions may be randomly asked)

Q1) What is the official hashtag for Coocaa Cool Car Campaign?

Answer: #coocaacoolcar

Q2) What is the Eligibility to enter Coocaa Cool Car Campaign?

Answer: Coocaa TV Buyers on Flipkart

Q3) What is the event duration of the Cool Car Campaign?

Answer: BBD to Diwali Sale

Q4) Which Coocaa Models has Flicker Free screen and Eye Protection Mode?

Answer: All of these

Q5) How many Size variants does Coocaa Tv offer?

Answer: 5

Stage 3

Q1) What is the storage for 43S6G-Pro Coocaa TV?

Answer: 32 GB

Q2) Which series of Coocaa TV offers only 4K/UHD models?

Answer: S6G-Pro

Q3) What is the sound output for newly launched 32S3U-pro?

Answer: 20 watts

Q4) On which Android Series does Coocaa $6G-pro TVs run?

Answer: Android 10

Q5) What is the name of Coocaa’s Operating System in newly launced 32S3U-Pro?

Answer: Coolita


Post a Comment

No Spam or Abusive Language Please... All Comments with external links will be marked as Spam.. Thanks Admin@FforFree.net

 
Top