Play Flipkart Funtastic Quiz Quiz Flipkart 4th October (12.00 AM To 11.59 PM) Grand Winner Announced on 13th of October 2021 Contest Prizes Rs.10 Lakhs and Upto 1 Crore Supercoins

>> ENTER HERE

Flipkart Funtastic Quiz All Answers > Stage 1

Q1) Which of these detected water on the moon recently?

Answer: Chandrayaan 2

Q2) AYUSH ministry’s break app helps take what kind of break?

Answer: Yoga Break

Q3) Who became the defense minister of India in 2019?

Answer: Rajnath Singh

Q4) Which company launched the Chetak electric scooter?

Answer: Bajaj Auto

Q5) Who won the 2021 Wimbledon men’s singles Championship?

Answer: Novak Djokovic

Flipkart Funtastic Philips Quiz Answers

Stage 1

Q1) What can Philips Kitchen Appliances help you do?

Answer: Food Preparation Cooking

Q2) Which of these Philips appliances make home cooking delightful?

Answer: Kitchen Appliances

Q3) Philips Domestic Appliances makes which of the following products?

Answer: All of the above

Q4) Which of these products can help you with Food Preparation?

Answer: Philips Mixer Grinders

Flipkart Funtastic Philips Quiz Answers

Stage 2

Q1) What can you do with Philips Air Fryers?

Answer: All of the above

Q2) What technology is used by Philips Air Fryers to make food that is crispy from the outside and juicy from the inside?

Answer: Rapid Air Technology

Q3) Which of these can you cook using Philips Air Fryers?

Answer: All of the above

Q4) The Philips Digital Air Fryer with touch panel comes with how many pre-set programs?

Answer: Seven

Q5) With Philips Air Fryers, you can cook with how much less fat?

Answer: Up to 90% less fat

Flipkart Funtastic Philips Quiz Answers

Stage 3

Q1) Which of the following features do Philips Air Fryers have?

Answer: All of the above

Q2) Philips Air Fryers comes with a timer of how many minutes?

Answer: 30 mins

Q3) Which of the following features does Philips Digital Air Fryer have?

Answer: All of the above

Q4) What is the warranty period for Philips Air Fryers?

Answer: 2-Year worldwide warranty

Q5) What is the capacity of Philips Air Fryers?

Answer: 4.1 Liters

Q5) Which of these products can help you with Cooking?

Answer: Philips Air Fryers

Post a Comment

No Spam or Abusive Language Please... All Comments with external links will be marked as Spam.. Thanks Admin@FforFree.net

 
Top