Play Flipkart Funtastic Quiz Quiz Flipkart 4th October (12.00 AM To 11.59 PM) Grand Winner Announced on 13th of October 2021 Contest Prizes Rs.10 Lakhs and Upto 1 Crore Supercoins

>> ENTER HERE

Flipkart Funtastic Geography Quiz Answers

Stage-1

Q1: Which of these rivers originates in Maharashtra?

Answer: Godavari

Q2: The ancient town of Hampi is located in which state?

Answer: Karnataka

Q3: The Gomti is a tributary of which river?

Answer: Ganga

Q4: Which the state of Pakistan shared its name with one in India?

Answer: Punjab

Q5: In which country would you find Kangaroos?

Answer: Australia

Flipkart Funtastic Geography Quiz Answers: Stage-2

Q1: Which of these is smallest by area?

Answer: Goa

Q2: Makhrana is famous for which rock used in the Taj Mahal?

Answer: Marble

Q3: Which of these is the tallest?

Answer: K2

Q4: The Temple complex Kalighat is located in which city?

Answer: Kolkata

Q5: “Utkal” refers to which state in the National Anthem?

Answer: Odisha

Flipkart Funtastic Geography Quiz Answers: Stage-3

Q1: The Bandhavgarh National Park is in which state?

Answer: Madhya Pradesh

Q2: In which country would you find the Xinjiang province?

Answer: China

Q3: Where is Dal Lake located?

Answer: Jammu & Kashmir

Q4: Where is North Sentinel Island located?

Answer: Andaman and Nicobar

Q5: On which of these will you find houseboats called shikaras?

Answer: Dal Lake

Post a Comment

No Spam or Abusive Language Please... All Comments with external links will be marked as Spam.. Thanks Admin@FforFree.net

 
Top