Play Flipkart Funtastic Quiz Quiz Flipkart 4th October (12.00 AM To 11.59 PM) Grand Winner Announced on 13th of October 2021 Contest Prizes Rs.10 Lakhs and Upto 1 Crore Supercoins

>> ENTER HERE

Flipkart Funtastic Luminous Quiz Answers:

Stage-  1 Answers

Q1: When was Luminous established in India?

Answer: 1988

Q2: Which of the below products does luminous sell in India?

Answer: All of above

Q3: Who is the brand ambassador of Luminous?

Answer: Sachin Tendulkar

Q4: What is the tagline of Luminous?

Answer: Khushiyon ka Ghar

Q5: What is the brand color of Luminous?

Answer: Blue

Flipkart Funtastic Luminous Quiz Answers

Stage - 2 Answers

(Note: Questions may be randomly asked)

Q1: How Much minimum warranty is Luminous offer for inverters?

Answer: 24 months

Q2: Which one of the following is an intelligent inverter for home application in India from Luminous?

Answer: Zelio

Q3: Which of the below Luminous inverters is suitable for running high loads (like AC, Water Pump) at home?

Answer: iCruze

Q4: During power cuts which of the following equipment system keeps your home load running?

Answer: Inverter & Battery

Q5: What are the benefits of Luminous inverters?

Answer: All of Above

Flipkart Funtastic Luminous Quiz Answers:

Stage-3 Answers

(Note: Questions may be randomly asked)

Q1: Which of the following inverter modes does Zelio+ 1100 have?

Answer: Eco & UPS mode

Q2: Select VA ratings in which Zelio+ 1100 inverter is available

Answer: 900VA

Q3: How many batteries do Zelio + 1100 support?

Answer: Single battery

Post a Comment

No Spam or Abusive Language Please... All Comments with external links will be marked as Spam.. Thanks Admin@FforFree.net

 
Top