Play Flipkart Funtastic Quiz Quiz Flipkart 4th October (12.00 AM To 11.59 PM) Grand Winner Announced on 13th of October 2021 Contest Prizes Rs.10 Lakhs and Upto 1 Crore Supercoins

>> ENTER HERE

Flipkart Funtastic MSI Gaming Quiz Answers:

Stage - 1 Answers

Q1: What fictional animal is present on the MSI logo?

Answer: Dragon

Q2: What is the Response Time of MSI Optix G24C4 Monitor?

Answer: 1ms

Q3: Which are the best features to look for in Gaming Monitors?

Answer: All of the above

Q4: MSI PRO MP271 is wall Mountable.

Answer: TRUE

Q5: What video-game series is the character “Sub-Zero” from?

Answer: Mortal Combat

Flipkart Funtastic MSI Gaming Quiz Answers:

Stage - 2 Answers

Q1: What is the Refresh Rate of MSI Optix MAG251RX Monitor?

Answer: 240Hz

Q2: What is the screen form type of MSI Optix G27C4?

Answer: Flat Screen

Q3: IPS, TN, VA are Display panel technologies.

Answer: TRUE

Q4: MSI Optix G27C4 is powered by which Sync Technology?

Answer: AMD Free Sync

Q5: WQHD stands for?

Answer: Wide Quad High Definition

Flipkart Funtastic MSI Gaming Quiz Answers:

Stage - 3 Answers

Q1: What is the screen resolution of MSI Optix G27CQ4 Monitor?

Answer: Quad HD

Q2: Response Time- Lower the better for Gaming Monitors.

Answer: TRUE

Q3: What popular video game was purchased for more than $1B by Microsoft?

Answer: Minecraft

Q4: What is the name of the main character in “God of War”?

Answer: Kratos

Q5: Refresh rate- Lower the better for Gaming Monitors.

Answer: FALSE

Funtastic Quiz Flipkart Answers Havells

Funtastic Quiz Flipkart Answers Oppo Quiz

Funtastic Quiz Flipkart Answers Philips

Funtastic Quiz Flipkart Answers Coocaa

Funtastic Quiz Flipkart Answers Cricket

Funtastic Quiz Flipkart Answers Current Affairs

Funtastic Quiz Flipkart Answers Bollywood

Funtastic Quiz Flipkart Answers History

Funtastic Quiz Flipkart Answers Prestige

Funtastic Quiz Flipkart Answers Pigeon


Post a Comment

No Spam or Abusive Language Please... All Comments with external links will be marked as Spam.. Thanks Admin@FforFree.net

 
Top